چای حبیبی تازه ترین و بهترین چای

سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

فروشگاه اینترنتی چای بهاره گیلان

خواص چای برای مقابله با سرطان

زمان مطالعه2 دقیقه

تاریخ انتشار : ۸ تیر ۱۳۹۷تعداد بازدید : 2نویسنده : دسته بندی : وبلاگ
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

☕️خواص چای برای مقابله با سرطان 🤢

🌱برخی تحقیقات نشان می‌دهند که آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند پلی فنول و کاتچین‌های موجود در چای سیاه ممکن است به پیشگیری از برخی انواع سرطان کمک کنند. زنانی که به‌طور منظم از خواص چای سیاه بهره‌مند می‌شوند، نسبت به همتایان خود شانس کمتری برای ابتلا به سرطان تخمدان دارند. بیش از 100 نوع مختلف سرطان وجود دارد و برخی از آن‌ها قابل پیشگیری نیستند. با این وجود، پلی‌فنول‌های موجود در این نوشیدنی شرقی ممکن است به جلوگیری از بقای سلول‌های سرطانی کمک کند. یک مطالعه اثرات پلی‌فنول‌های چای را بر سلول‌های سرطانی تجزیه و تحلیل کرد. نتایج نشان داد که چای سیاه و سبز در تنظیم رشد سلول‌های سرطانی و کاهش رشد سلول‌های جدید نقش دارند. مطالعه دیگری اثرات پلی‌فنول‌های موجود در این دمنوش فوق‌العاده را بر سرطان سینه تجزیه و تحلیل کرد. مشخص شد چای سیاه می‌تواند به غلبه بر گسترش تومورهای سینه وابسته به هورمون کمک کند.

☕️خواص چای برای کمک به تمرکز و هشیاری🤓

🌱 این نوشیدنی آرامش‌بخش در عین حال، حاوی کافئین و اسید آمینه‌ای به نام L-theanine است که می‌تواند هوشیاری و تمرکز را بهبود بخشد. L-theanine فعالیت امواج آلفا را در مغز افزایش داده و در نتیجه باعث آرامش و تمرکز بهتر می‌شود. دو مطالعه تصادفی تأثیر چای سیاه را بر دقت و هوشیاری آزمایش کردند. در هر دو مطالعه، این دمنوش خوش‌طعم به‌طور قابل توجهی دقت و هوشیاری را در میان شرکت کنندگان افزایش داد.

☕️خواص چای برای کمک به کاهش وزن 🩺

بدن حاوی دو لیپوپروتئین با عناوین لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و دیگری لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) است که کلسترول را در سراسر بدن منتقل می‌کنند. LDL لیپوپروتئین “بد” محسوب می‌شود، زیرا کلسترول را به سلول‌های بدن منتقل می‌کند. اما HDL به عنوان لیپوپروتئین “خوب” در نظر گرفته می‌شود، زیرا کلسترول را از سلول‌ها دور کرده و برای دفع به کبد منتقل می‌کند. زمانی که LDL بیش از حد در بدن وجود داشته باشد، می‌تواند در شریان‌ها رسوب کرده و باعث رسوبات مومی به نام پلاک شود که می‌توانند منجر به مشکلاتی مانند نارسایی قلبی یا سکته گردند. یک مطالعه تصادفی نشان داد که نوشیدن پنج وعده چای سیاه در روز، کلسترول LDL را تا 11٪ در افرادی که سطح کلسترول بالا دارند، کاهش می‌دهد.

ارسال دیدگاه
مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول