چای حبیبی تازه ترین و بهترین چای

سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

فروشگاه اینترنتی چای بهاره گیلان

مراحل دم کردن چای

زمان مطالعه1 دقیقه

تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۲تعداد بازدید : 60نویسنده : دسته بندی : اخبار, دسته‌بندی نشده, وبلاگ
پرینت مقالـه

می پسنـدم1

اشتراک گذاری

اندازه متن12

برای دم کردن چایی یک مراحلی باید طی کنیم تا به اون چای مطلوب خودمون برسیم .

::اولین مرحله گفتیم که کتری وقوری را با مایع ظرف شویی وآب بشورید که سبک بشه نه با آب خالی!!

::دومین مرحله اینکه موقع جوش اومدن آب چای خشک رو توی قوری بریزید وروی کتری بگذارید تا فضای قوری وچایی گرم بشه .

::سومین مرحله اینکه وقتی آب جوش اومد یک کوچلو بگذارید آب داغ ته نشین بشه بعد توی قوری آب بریزید

و نکته مهم اینه که هرمقدار چای خشک که توی قوری ریختید اونقدر آب بریزید که فقط کمی روی چای رو بگیره و روی قوری رو با پارچه بپوشانید.

ارسال دیدگاه
مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول