چای حبیبی تازه ترین و بهترین چای

سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

فروشگاه اینترنتی چای بهاره گیلان

تاریخچه چای

زمان مطالعه3 دقیقه

تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۶تعداد بازدید : 5نویسنده : دسته بندی : وبلاگ
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

🎋دربارهٔ تاریخ کشف چای، افسانه‌های زیادی گفتن.

🍃ازجمله میگن که یکی از امپراتورای چین دستور داد تا فردی را برای تنبیه از شهر بیرون کنن.
طرف مدتی را در کوه و بیابان و در جنگل‌ها سرگردان بوده و به همین خاطر بسیار ضعیف و ناتوان میشه. درختی رو می بینه و از شدت گشنگی برگ اونو به‌عنوان غذا میخوره و بعد از مدتی رنگ و رخسارش کاملاً زیبا به حالت اولیه ببرمی گرده. به‌طور مخفیانه وارد شهر میشه و با یکی از نزدیکای امپراتور احوال خودشو ا بازگو می کنه. در نهایت امپراتور اونو احضار و از اینکه اون صحیح و سالم برگشته است متعجب میشه. بعد از این ماجرا امپراتور، عده‌ای از طبیبان رو برای تحقیق درباره خواص این گیاه مأمور می کنه.

🍃در افسانه‌ای دیگه گفتن که یه روز عده‌ای برای شکار به جنگل میرن. گوشت یکی از شکارهای خودشونو داخل یه ظرفی ریختن و روی اونوبا شاخه‌های چای پوشوندن. دوباره به شکار رفنتو برگشتن. چیزی که دیدن اونارو بسیار متعجب زده کرده بود. گوشت‌ها کاملاً له‌شده بودن.
نتیجه این مشاهده رو به طبیبا اطلاع دادن و اونا فهمیدن که گیاه چای برای هضم غذا و زود پختن گوشت و حبوبات بسیار مؤثره.

🍃سابقه مصرف چای در ایران از قرن هفدهم میلادی گزارش‌شده که جهانگردان از چایخانه‌هایی گزارش دادن که رجال و افراد ثروتمند در اونجا جمع شده و چای می‌نوشن. در همان قرن هفدهم میلادی تاجری اصفهانی که دامنه تجارتش تا هندوستان می‌رسیده و اجناس این نواحی رو به اروپا می‌برد هو می‌فروخنه، برای اولین بار چای رو به اروپا برده و به‌عنوان نوشیدنی مفرح جدیدی که در هندوستان به آن «تِی» می‌گفتن، به اروپاییان چشاند.

🍃زراعت چای بعد از چین، در هند و ژاپن و از قرن نوزدهم میلادی به‌تمامی نقاط مختلف و مستعد دنیا تراه پیدا کرد. در روسیه و در سال ۱۸۸۵ به دستور دولت وقت، «پرنس-ورنتسف» در نواحی قفقاز شروع به کشت چای کردن. ژاپن در قرن نهم، و کشورهای آفریقایی و عثمانی در قرن نوزدهم به چای‌کاری پرداختن. نهال‌های چای در زمینی که خاک قرمز و مقداری آهن و هوای آن رطوبتی باشد و سرمای شدید کمتر از منهای ده درجه نباشه، به عمل میاد. البته شرایط دیگری مثل وجین مناسب و تقویت خاک و هرس هم جز عوامل مهم در این زراعته .

 

بوته چای برای نخستین بار در چین و در حدود پنج هزار سال پیش شناخته شد که به تدریج خواص درمانی آن کشف شد. علاوه بر آن از چای برای مصارف رنگ‌آمیزی نیز استفاده می‌شده‌است. هلندی‌ها در سده هفدهم چای را از چین به اروپا بردند. در اروپا چای در مغازه‌های عطاری عرضه می‌شد.

ارسال دیدگاه
مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول