☕️ارزش غذایی چای سیاه
🌱چای سیاه سرشار از تافلاوینها، فلاونولها، اسید گالیک و فلاوان-3-اول است که اختلال عملکرد عروق کرونر را در بیماران قلبی بازیابی میکند. این مواد مغذی با ترمیم رگهای خونی و سرخرگها، مانع از سکته مغزی، تصلب شرایین و سایر مشکلات قلبی عروقی میشوند.
☕️خواص چای سیاه چیست؟
🌱انواع خواص چای سیاه برای سلامتی آورده شده است. البته توصیه میشود چای سیاه بدون هیچ گونه افزودنی مانند شیر یا شکر مصرف شود تا بدن از فواید آن بهطور کامل بهرهمند شود.
☕️خواص چای برای قلب❤️
چای سیاه حاوی گروهی از آنتیاکسیدانها به نام فلاونوئیدها است که برای سلامت قلب مفید است. مصرف منظم این نوشیدنی به کاهش بسیاری از عوامل خطر بیماری قلبی، از جمله فشار خون بالا، کلسترول بالا، سطح تری گلیسیرید بالا و چاقی کمک میکند. یک مطالعه تصادفی کنترل شده نشان داد که نوشیدن چای سیاه به مدت 12 هفته، بهطور قابل توجهی باعث کاهش تری گلیسیرید تا 36 درصد، کاهش سطح قند خون تا 18 درصد و کاهش نسبت LDL/HDL پلاسما به میزان 17 درصد شد. مطالعه دیگری نشان داد کسانی که سه فنجان چای سیاه در روز مینوشند، ۱۱ درصد کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی دارند.
چای دم کرده بدون قند و کالری است که استفاده از شیرین کننده ها، باعث بالا بردن کالری آن می شود.
در جداول زیر به ارزش غذایی و میزان کالری چای سیاه در صد گرم از این محصول می پردازیم.