☕️خواص چای برای سلامت استخوان 🦴
🌱افرادی که بهطور منظم چای مینوشند، به دلیل مواد شیمیایی گیاهی موجود در چای، استخوانهای قویتری دارند و احتمال ابتلا به آرتروز در آنها کمتر است.
☕️خواص چای برای پیشگیری از پارکینسون 🧠
🌱هنگامی که محققان دادههای رژیم غذایی 63257 مرد و زن چینی (157 نفر با موارد تایید شده بیماری پارکینسون) را تجزیه و تحلیل کردند، دریافتند افرادی که مکرر از این نوشیدنی شگفتانگیز مینوشند از سطح حفاظتی مغزی بسیار بالاتری برخوردار هستند. بهطور خاص، کسانی که تقریباً روزانه این طلای سیاه را مینوشیدند (حدود 6 فنجان در هفته)، در طول این مطالعه 12 ساله 71 درصد کمتر به پارکینسون مبتلا شدند. به نظر میرسد این مزایا “وابسته به دوز” است. به عبارت دیگر، هر چه چای سیاه بیشتر مصرف شود، اثرات محافظتی بیشتری دارد. کسانی که بین 5 تا 23 فنجان در ماه چای مینوشیدند، 45 درصد کمتر با خطر مواجه شدند. بهطور عجیبی، چای سبز خطر پارکینسون را کاهش نداد و این امتیاز تنها به چای سیاه تعلق گرفت. از آنجا که هم چای سیاه کافئیندار و هم بدون کافئین از مغز محافظت میکنند، به این معنی است که کافئین مسئول حفاظت از مغز نیست.
☕️خواص چای برای تسکین استرس😱
🌱 نوشیدن یک فنجان از این دمنوش سیاه، نه تنها پس از یک روز طولانی به آرامش کمک میکند، بلکه مطالعات نشان میدهد که اسید آمینه L-theanine موجود در چای سیاه میتواند به آرامش و تمرکز بهتر کمک کند. همچنین نشان داده شده است که چای سیاه در صورت مصرف منظم به مقدار متوسط، سطح هورمون استرس کورتیزول را کاهش میدهد.